Hösten är på gång

Jamendåså är den här sommaren snart till ända- även om jag tror att det blir en båda varm och vacker höst.

Jag har jobbat mycket, försökt sola och bada lite när det passat sej och sen undvikit att tänka på jobbiga saker ( typ som processen mot staten, djurplågeri och barmisshandel). Ibland blir jag trött på människans ondska och egoism och då stänger jag av mina tankar och försöker att bara vara.

Det är svårt. Man måste öva intensivt för att får det att funka.

Men nu som sagt är det höst och alla känslor ska på igen. Vardagen ligger runt hörnet och jag har deadline på bokmanuset som kommer bli en bok som släpps i vinter / vår.

Jag ska tillsammans med min vän Sondra (http://www.bakomglitterblicken.se/)  boka in lite olika arrangemang som går ut på att vi kommer till eran stad och berättar om placerade barns utsatthet. Då bjuds ni på sång och underhållning och får även en chans att hjälpa till eller bidra. Hör av er om ni vill att vi kommer till er!

För oss Friskis och Svettis ledare innebär varje termin nytt pass. Så 18 nya låtar ska hittas och mixas ihop och sen är det bara att hitta rätt steg,styrkeövningar och rörelser till. Otroligt roligt och svettigt.fian

Sen borde jag ta mej i kragen och åka till mammas grav. Jag förstår inte varför jag drar på det – jag vill ju att hon ska ligga fint. Blommor och stenar och fjädrar ska hon ha.

 

Nåja. Först och främst nu ska morgonkaffet rinna ner i kroppen och sen ska hunden ut och rastas.

Sen blir det frukost och sen bankmöte.

Efter det leder jag medelpass på Friskis och efter det träff med en vän jag inte träffat på flera år- det ska bli riktigt kul.

Resten av veckan: klienter,lägenhetsfotografering,mera passledning,återvinningscentralen,sortera i förråd och källare,jobba med mål i grupparbetet, och till helgen gifter sej en annan vän så då blir det bröllop och fest….ja jäsiken vad den hör veckan kommer rulla på.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s