Moster Sallys Antik och Vintage

Vi har skickat in alla papper till Europadomstolen och avvaktar besked från dom.

Medans vi väntar rullar livet vidare.

Det är så mycket spännande som händer nu.

Jag och Sara,min flickvän och sambo, samt Teo har flyttat från lägenheten i Stockholm till  ett litet torp utanför Hallstavik. Vi har köpt oss några hönor och en tupp ( det gick inte att ha hönor utan tupp dom var helt galna och bara irrade runt i höet och kacklade men så fort tuppen Kalle kom på plats  blev det ordning på torpet!)hons

Vi har  sett en vit dovhjort, några vildsvin och ett björnide och jag har lärt mej byta blinkers på bilen – sånt måste man  bara kunna när man bor på landet och inte har en massa bilkunniga vänner nära.

Och igår, fick vi nyckeln till en lokal så nu ska vi öppna affär: Moster Sallys antik och vintage Följ oss gärna: https://www.facebook.com/sara.sundstrom.35?fref=ts    Instagram: mostersallysantikvisit

I lokalen ska jag ha skrivarkurser och så tänkte jag även ta emot klienter ( jag är KBT-terapeut)!

Det känns lite som att leva i en dröm!

Idag är jag visserligen förkyld men väldigt väldigt tacksam!

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Moster Sallys Antik och Vintage

  1. Även fast det var längesen vi sågs så finns ni alltid i mitt hjärta och jag är så extremt glad för er skull. Vilken verksamhet ni har skapat tillsammans! Jag har lite saker som KBT verkligen skulle kunna hjälpa mig med också.
    Stora kramar till er båda!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s