Ny bok på gång GOLGATA!

Vilken spännande höst det här kommer bli. Först släpps min första bok SILVERFISKEN igen =)

(Flera av er som velat köpa den,har inte lyckats. Den har varit slut/inte gått att få tag på mm) men nu finns den alltså snart i bokhandlarna och på nätet! Bara att beställa läsa – bli arg- skrik en stund och agera! http://www.modernista.se/bocker/silverfisken

Den 9 september släpps min aldeles nya bok GOLGATA  Golgata är en fristående fortsättning på  tidigare böcker. En Golgatavandring och kärleksdikt i ett. En flödande lyrisk monolog om konsten att leva, trots att rösterna i huvudet skriker någonting annat.

 

Jag vet att många undrar vad som hände efter Kyss mig lycklig (min 3dje bok som kom 2012).

Ja för vad händer egentligen i en människa som växer upp under svåra omständigheter – hur blir man funtad? Är man inte alldeles söndertrasad själsligt? Kan man någonsin lita på nån och den vanligaste frågan jag får HUR fungerar sexlivet? Nu kommer svaret!

http://www.modernista.se/bocker/golgata

Finns bo Adlibris/ Bokus Gå in beställ och läs! Kram på erIMG_20170827_132823

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s