Nu finns GOLGATA att köpa!!!

Intervju av Norrtälje tidning/ att bota sin tillitsbrist…rapp_johansson_golgata_omslag_mb.jpg

 

I förmiddags hade jag besök av Margaret från Norrtälje tidning. Vi pratade om min nya bok Golgata som just släpps.

Hon fick mej att fundera över lite saker- bland annat hur svårt det kan vara med tilliten. Ja alla människor kan ju drabbas av tillitsbrist emellanåt men människor som blivit svikna av vuxenvärlden som barn lider kanske mer av det. Hur botar man sej själv från tillitsbrist?

Bra fråga!

Boken handlar till stor del om tillit – eller snarare bristen på den. Jag hade oerhört svårt att lita på människor speciellt de som var mej närmast. Att inleda en relation med dålig självkänsla i kombination med tillitsbris var liksom bäddat för trubbel- det har varit en lång resa. Slitsamt jobbigt och många, många gånger har jag tänkt ge upp. Men jag gjorde inte det – något fick mej att kämpa vidare och idag står jag något mer rakryggad på andra sidan. Stolt och glad över det jag gjort! Relationer kan vara både smärtsamt och ångestfyllda men jag skulle inte vilja vara utan den. Henne.

Det har varit en riktigt Golgatavandring och jag är så tacksam att jag klarade av den!

Vill du veta mer om det här -köp boken den här https://www.adlibris.com/se/bok/golgata-9789177017189

eller här http://cdon.se/b%C3%B6cker/sofia_rapp_johansson/golgata-39734279

eller här https://www.bokus.com/bok/9789177017189/golgata/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s